once upon a time in shaolin - buy the book now!

Conversation Between Edgar Erebus and DR. NICK RIVIERA

11 Visitor Messages

Page 1 of 2 12 LastLast
 1. Eh, pol me ne briga. Koga briga če se je razkazoval v savni neki Edini
 2. No ja, pač, Zlatko se ji je razkazoval v savni. To ti je hip-hop, ful se dobro da uporabit.
 3. ja a mi ne morš ti tu povedat?
 4. Pač, ma eno interesantno informacijo o tvojem najljubšem slovenskem reperju (wink wink, nudge nudge)
 5. v sredo sm bil na njihovem maturantskem...why?
 6. Čuj, si se ti kaj slišo/vido z Edino v zadnje cajte.
 7. Eh, to je že mimo mene. Zdaj sem v full Puffy modu. Zadnje sem semplal What's Goin' On in, da pokažem rešpekt to OG-ja, ga niti nisem choppal.
 8. sliši se super, upam da ne samplaš več takih znanih stvari kot si prej =). sem dobil članek, ki je sicer dost bedn pa nč ne pove. Janja looks more confident now than before, I guess we have to thank you for that.
 9. Heh, tolk o Wu Corpu, rabim en teden za sploh ugotovit da si mi pisu. (BTW, si dobo tisti sken Mladine ko sm ga poslal?)

  No, Janja je kr OK, ma svoje vzpone in padce sam se mi zdi da je boljše kot je bla ko je prišla (vsaj so ji risbe ratale mal manj psiho). Če še nisi čekiraj njen FB, skoraj vse kaj dokonča zdaj uploada gor. Ja, spoznala sma se na psihiatriji, to si očitno že pogruntal. Ona je prišla potem ko sem že tri mesece bil notri, čez dva tedna sva gledala "Indecent Proposal" na TV-ju, naslednji dan sem jo vprašal če bi bla z mano in zdaj sva že 3+1/2 meseca skup. Totalna romantika.

  Jaz sem pa tudi boljše kot pred odhodom med norce. Zdaj v glavnem sedim doma, vlečem nezdrave količine muzke in delam beate, Madlib style (cut it up, loop it up, export it). Ko bom naredo kakih 20-30 ko mi bojo res res všeč, ti pošljem beat pack pa ga lahko magari uporabiš za vajo poteze Shift+Del.
 10. zanimivo kako ga imam itak na blocku. edina oseba k ga mam...pa še imel sem zelo ne-wu-corpovski december...mislim da me je končno minil prhajat sem vsak dan, vem samo da bom za Wujevci le tu oprezal, medtem ko v hiphop shop sploh ne bom hodil več, saj so večinoma tam samo še idioti.

  btw, bil sm na radio študent na konc prejšnjega leta, in sem dissal zlatkota. lol morm ga obiskat zdej enkrat, da se v živo pomenva...

  in, kako kej Janja? in kako kej ti? povej mi točno kak sta se spoznala.
Showing Visitor Messages 1 to 10 of 11
Page 1 of 2 12 LastLast